Author Topic: Keyboard not working in account select  (Read 10017 times)

Offline Miquel 'Fire' Burns

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1158
  • Programmer
Keyboard not working in account select
« on: September 25, 2006, 02:15:23 AM »
I noticed the upgrade to 1.6 seems to have broken the keyboard on the account select dialog when there's more than one account for a URL. Before I was able to use the arrow keys and enter to select an account, now I'm forced to use a mouse.

What changes were made that could have broken it? Right now, using the keyboard at all clears focus in the list box (even enter) as long as the list box has focus (I can still tab between items, but that's useless)
"I'm not drunk, just sleep deprived."

Offline morguns

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 145
Keyboard not working in account select
« Reply #1 on: September 25, 2006, 03:25:29 PM »
confirmed in linux with firefox 1.5.0.7. side note: tab only cycles between the ok and cancel buttons for me. nice catch miquelfire.

Offline Eric H. Jung

  • grimholtz
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 3353
Keyboard not working in account select
« Reply #2 on: September 25, 2006, 03:44:20 PM »
You're talking about the Advanced Settings dialog? I'll have to do some diffs to see what changed--I don't recall anything that should have done this, except maybe the fix for the "jumping" behavior when you clicked between an accoutn and a group.

Offline Miquel 'Fire' Burns

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1158
  • Programmer
Keyboard not working in account select
« Reply #3 on: September 25, 2006, 04:28:30 PM »
No, the one that appears before the master password prompt (unless the MP is already in memory or disk) when CoolKey/Autopopulate needs to fill in a password for a site.
"I'm not drunk, just sleep deprived."

Offline Eric H. Jung

  • grimholtz
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 3353
Keyboard not working in account select
« Reply #4 on: September 25, 2006, 05:37:27 PM »
OK. Got it. It's probably due to the changes I added to the onKeyPress(evt) function. I will fix it tonight.

Offline Eric H. Jung

  • grimholtz
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 3353
Keyboard not working in account select
« Reply #5 on: September 26, 2006, 03:49:39 AM »
Fixed. Will be in next version.

Offline Miquel 'Fire' Burns

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1158
  • Programmer
Keyboard not working in account select
« Reply #6 on: October 02, 2006, 02:21:39 AM »
Partly fixed, arrow keys seem to be counted twice for some reason on the listbox
"I'm not drunk, just sleep deprived."

Offline Eric H. Jung

  • grimholtz
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 3353
Keyboard not working in account select
« Reply #7 on: October 02, 2006, 02:28:11 AM »
Are you holding the key down too long?

Offline Miquel 'Fire' Burns

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1158
  • Programmer
Keyboard not working in account select
« Reply #8 on: October 02, 2006, 03:28:51 AM »
No, just a simple tap.
"I'm not drunk, just sleep deprived."

Offline tanstaafl

  • God Member
  • ******
  • Posts: 1363
Keyboard not working in account select
« Reply #9 on: October 03, 2006, 08:42:19 PM »
Quote from: miquelfire
No, just a simple tap.
Confirmed, 1.6.1, Firefox 1.5.0.7, Windows XP Pro sp2 w/ all updates...

PasswordMaker Forums

Keyboard not working in account select
« Reply #9 on: October 03, 2006, 08:42:19 PM »