Author Topic: trouble with username autopopulate on www.aa.com  (Read 5499 times)

Offline quickfold

  • Normal Members
  • *
  • Posts: 1
trouble with username autopopulate on www.aa.com
« on: May 11, 2006, 06:25:51 PM »
Hi, thanks for this great application! I'm having trouble with autopopulate on www.aa.com. When you go to the homepage, click on 'login' in the upper left. On that page, Coolkey will autopopulate only the password, not the username. I tried using the advanced auto-populate and clicking in the 'AAdvantage number' box to create field-specific information, and I put my number in the 'field value'. But it still won't autopopulate. It it because the page is https? Any suggestions welcome. Thanks.

Offline tanstaafl

  • God Member
  • ******
  • Posts: 1363
trouble with username autopopulate on www.aa.com
« Reply #1 on: May 14, 2006, 02:25:26 AM »
Quote from: quickfold
Hi, thanks for this great application! I'm having trouble with autopopulate on www.aa.com. When you go to the homepage, click on 'login' in the upper left. On that page, Coolkey will autopopulate only the password, not the username. I tried using the advanced auto-populate and clicking in the 'AAdvantage number' box to create field-specific information, and I put my number in the 'field value'. But it still won't autopopulate. It it because the page is https? Any suggestions welcome. Thanks.
This field name is not standard, so you will have to use the advanced auto-populate - but unlike you, I was able to get it to work.

What version of PasswordMaker/Firefox are you using?

PasswordMaker Forums

trouble with username autopopulate on www.aa.com
« Reply #1 on: May 14, 2006, 02:25:26 AM »