Author Topic: What happened to the 'URL Compnents'??  (Read 8562 times)

Offline tanstaafl

  • God Member
  • ******
  • Posts: 1363
What happened to the 'URL Compnents'??
« on: April 06, 2006, 11:38:38 AM »
I just noticed these are gone... there is still a FR out there asking to break these down even further, but if they are gonna be gone, I might as well remove that FR... although, to be honest, I kind of liked the option of changing them, but the fact is, I never did.

Offline tanstaafl

  • God Member
  • ******
  • Posts: 1363
What happened to the 'URL Compnents'??
« Reply #1 on: April 06, 2006, 12:04:32 PM »
Ok, just saw that they are still on the 'Defaults', so I guess the questions is, did these used to be modifiable on a per Account basis? I thought so, but since I never modified them, I guess I never really noticed.

Offline Miquel 'Fire' Burns

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1157
  • Programmer
What happened to the 'URL Compnents'??
« Reply #2 on: April 07, 2006, 01:53:43 AM »
I never noticed it as per account.
"I'm not drunk, just sleep deprived."

Offline Romeo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 561
What happened to the 'URL Compnents'??
« Reply #3 on: April 07, 2006, 11:59:35 PM »
Quote from: miquelfire
I never noticed it as per account.
Ditto, they never existed in the Account specific settings.
It is impossible to create a fool-proof system, because fools are ingenious.

Offline Eric H. Jung

  • grimholtz
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 3353
What happened to the 'URL Compnents'??
« Reply #4 on: April 08, 2006, 04:46:51 PM »
Yep, what they said. Do you want them for all accounts?

Offline tanstaafl

  • God Member
  • ******
  • Posts: 1363
What happened to the 'URL Compnents'??
« Reply #5 on: April 08, 2006, 04:57:46 PM »
As much as I like options, I don't really think it is necessary. This is the kind of thing that I would rarely, if ever, change on a per account basis. Just the additional ability to define them for the 'When URL Contains' and 'Use This URL' fields individually would be perfect for me.

Maybe someone else can think of a good reason to add them, but I can't think of any.

Offline Romeo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 561
What happened to the 'URL Compnents'??
« Reply #6 on: April 08, 2006, 05:38:21 PM »
It doesn't really make a difference to me.  But one note:  When I set up as new custom account, both, the When URL contains and Use this URL contain 'passwordmaker.org'.  For the sake of a lot of users who do not really understand the potential security risk / benefits of PM, it would be nice to have the When URL contains box be populated with http://forums.passwordmaker.org/ and the Use this URL with passwordmaker.org.

It's been discussed elsewhere at length, why this seems to be the most secure / convenient way of using PM, correct ?
It is impossible to create a fool-proof system, because fools are ingenious.

Offline Eric H. Jung

  • grimholtz
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 3353
What happened to the 'URL Compnents'??
« Reply #7 on: April 08, 2006, 09:15:11 PM »
Quote
it would be nice to have the When URL contains box be populated with http://forums.passwordmaker.org/ and the Use this URL with passwordmaker.org.
. You can do this, you just have to configure the defaults appropriately. See this feature request.

Offline Romeo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 561
What happened to the 'URL Compnents'??
« Reply #8 on: April 08, 2006, 10:14:42 PM »
Quote from: Eric H. Jung
. You can do this, you just have to configure the defaults appropriately. See this feature request.
Oh, I didn't know that.  It is in an unfortunate place, one I would have never looked, because I would have expected in in global settings.  But hey, it works.  Thanks for pointing me there.

That might be another thing to consider when making the interface more user friendly.  When redesigning the user interface, remember my tagline.
It is impossible to create a fool-proof system, because fools are ingenious.

Offline tanstaafl

  • God Member
  • ******
  • Posts: 1363
What happened to the 'URL Compnents'??
« Reply #9 on: April 09, 2006, 03:18:30 AM »
Quote from: Eric H. Jung
. You can do this, you just have to configure the defaults appropriately. See this feature request.
Actually, this is incorrect. The topic you link to will let you change which URL components are used, but they are used for BOTH the 'When URL COntains' AND 'Use This URL'.

Romeo asked for the 'When URL COntains' to be the full URL, and 'Use This URL' to be only the TLD (top level domain).

This is precisely why I asked for the ability to define the URL components for each individually - so that I can configure it to do it the way Romeo described.
« Last Edit: April 09, 2006, 03:19:01 AM by tanstaafl »

Offline Eric H. Jung

  • grimholtz
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 3353
What happened to the 'URL Compnents'??
« Reply #10 on: April 09, 2006, 03:33:20 AM »
True. I concede

PasswordMaker Forums

What happened to the 'URL Compnents'??
« Reply #10 on: April 09, 2006, 03:33:20 AM »