anything

Author Topic: 'My Assistant' error reports to Mozilla . .  (Read 6640 times)

LkonKbd

  • Guest
'My Assistant' error reports to Mozilla . .
« on: November 17, 2005, 04:21:31 PM »
Yep, here as well too again . . . .

Have clicked on 'MyAsistant' three (3) times today and sent crash reports about FF each time through 'TalkBack' to Mozilla.  Have even gone and removed Java v1.0.5_04 and Java v1.0.5_05 then accessed Java.com and re-installed the latest version which is v1.0.5_05.  Then accessed PWM Forum 'MyAssitant' which was my third crash.  I will not do that any more.  Took me about 1 and 3/4 hrs to complete.  The last report is still pending for some reason will not go through.

LATTRE,

Offline Eric H. Jung

  • grimholtz
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 3353
'My Assistant' error reports to Mozilla . .
« Reply #1 on: November 17, 2005, 04:37:50 PM »
Hi 'd',

MyAssistance doesn't use Java, but it does pop-up a new window. I'm not sure why Firefox wouldn't like that. Do you have a pop-up blocker extension or something?

LkonKbd

  • Guest
'My Assistant' error reports to Mozilla . .
« Reply #2 on: November 17, 2005, 06:48:52 PM »
Quote
Hi 'd',

MyAssistance doesn't use Java, but it does pop-up a new window. I'm not sure why Firefox wouldn't like that. Do you have a pop-up blocker extension or something?
"Eric,"

No PopUpBlocker Extensions only what FF blocks and that has been implmeneted from the very first, about 3 years now.

What is strange to me on this is I have used 'MyAssistant' before without any difficulty.  At that time I had Java v1.0.4_?? and java v1.0.5_05 installed, it would not work with just the Java v1.0.5_05 had to have both.  Well this morning with the problems that have been there with the 'MA' {java script:buddy_pop();} [within the braces is from right click and copy link location, is shown in the 'StatusBar' when Hovering mouse over 'MA'] (using braces because of the semicolon at the end looked as though it was a smiley face winking) for a couple of days and there were 2 or 3 times I did not send the 'TalkBack' report, just ignored them because there had not been a problem before.  They kept showing so I started sending them.  This morning I decided to attempt downloading a fresh copy of Java and it would not load over what I had so I decided to uninstall all of Java and download the fresh copy.  It gave me a -210 error without any Java installed.  I went to a different webpage on SUN MicroSystems webpages and attempted again and it downloaded, with very few problems, except for a couple of minor ones, installed and Finished with successful install.  Even did the Verify successful install from their website.

Attempted to use 'MA' again and had that last 'TB' report to send and it has not gone yet.  I used the default settings for the first two (2) and they went AOK! this last one has had the Proxy Server set to ignore AutoSettings as well as default, NO success.  I am using 'Tiny Personal FireWall v2.0.9' with 'TB' access set for Permit, the first two (2) went through this FW without problems so that is not my trouble.  Maybe their server is too busy.

Very confusing,

Offline Eric H. Jung

  • grimholtz
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 3353
'My Assistant' error reports to Mozilla . .
« Reply #3 on: November 17, 2005, 07:56:40 PM »
Hi 'd',

Even thought you see "Javascript" in the link, My Assistant (MA) does not use Java. Contrary to their names, Java and Javascript are very different.

Does anyone else have ideas what might be wrong for 'd'? Can anyone else use My Assistant besides me?

Offline Romeo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 561
'My Assistant' error reports to Mozilla . .
« Reply #4 on: November 18, 2005, 03:23:27 AM »
FWIW, I have no problem using 'my assistant' either.
It is impossible to create a fool-proof system, because fools are ingenious.

Offline tanstaafl

  • God Member
  • ******
  • Posts: 1363
'My Assistant' error reports to Mozilla . .
« Reply #5 on: November 18, 2005, 01:08:34 PM »
Works for me too...

And for what its worth, Talkback used to work for me a *long* time ago, but it stopped working a *long* time ago, and has never worked since. I actually stopped trying about a month ago. Maybe I'll try it again when I upgrade to 1.5 permanently...

LkonKbd

  • Guest
'My Assistant' error reports to Mozilla . .
« Reply #6 on: November 20, 2005, 12:33:57 AM »
Hey Folks, this was not really a complaint, just wanted you to be aware of this problem.  It is probably because I am still on Win98SE and other items will STOP working for me eventually, maybe even ME.

Thanks for all of you reading and looking over this, I have sent other 'TB' reports on FF but this is very unusual.  The last report still has not gone and probably will not go at all.

Again, Thanks,

LkonKbd

  • Guest
'My Assistant' error reports to Mozilla . .
« Reply #7 on: December 03, 2005, 03:41:18 AM »
Greetings from LeonSprings, Texas,

Guess what?  I removed the PurpleBunny extension and MA has started to work for me again.  I will leave the PB off my system for now and forever.

C it was my problem.

PasswordMaker Forums

'My Assistant' error reports to Mozilla . .
« Reply #7 on: December 03, 2005, 03:41:18 AM »