Author Topic: Alt` not working in 1.5 beta  (Read 7896 times)

Offline Tyrantmizar

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 307
Alt` not working in 1.5 beta
« on: October 13, 2005, 09:39:57 PM »
this

I have no idea why it does this.  It did it when I switched over to 1.5 beta 2, and still does it after creating a new profile.  

Note that each one of those is a different account.  It still works, I just can't tell which one to choose.
Tyrantmizar
- <a href="http://tyrantmizar.blogsome.com/">Check out my blog</a> (shameless plug :P)
- Lord of the Feature Requests / Enhancements Forum - BWAHAHAHAHA!!!!
- Lord of the other one, the [url=http://forums.passwordmaker.o

Offline Eric H. Jung

  • grimholtz
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 3353
Alt` not working in 1.5 beta
« Reply #1 on: October 13, 2005, 09:54:50 PM »
I haven't tested PasswordMaker with FF 1.5 beta2 yet, just beta1. I'm surprised you didn't get a warning about it not being compatible.

Offline Romeo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 561
Alt` not working in 1.5 beta
« Reply #2 on: October 13, 2005, 10:02:40 PM »
Quote
FF 1.5 beta2
Am I missing a couple of versions here.  I am using FF 1.0.7?  How can they jump from 1.0.7 to 1.5 over night?   :whistle:
It is impossible to create a fool-proof system, because fools are ingenious.

Offline Tyrantmizar

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 307
Alt` not working in 1.5 beta
« Reply #3 on: October 13, 2005, 10:12:18 PM »
It was going to be 1.1, but there were so many new features, they renamed it to 1.5

They haven't released 1.5 official yet.  Just the beta.

What can I say?  I'm adventurous. :D
« Last Edit: October 13, 2005, 10:24:45 PM by Tyrantmizar »
Tyrantmizar
- <a href="http://tyrantmizar.blogsome.com/">Check out my blog</a> (shameless plug :P)
- Lord of the Feature Requests / Enhancements Forum - BWAHAHAHAHA!!!!
- Lord of the other one, the [url=http://forums.passwordmaker.o

Offline Romeo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 561
Alt` not working in 1.5 beta
« Reply #4 on: October 14, 2005, 12:25:48 AM »
You must be adventures.  Is there a lot of difference between 1.07 and 1.50?  Do you like it better ?
It is impossible to create a fool-proof system, because fools are ingenious.

Offline Tyrantmizar

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 307
Alt` not working in 1.5 beta
« Reply #5 on: October 14, 2005, 12:37:28 AM »
The UI between 1.0 and 1.5 are almost identical.  The new update system and options dialogue are excellent.  It is generally all around faster, especially the back and foward buttons.  Other than those, there is greater support for several xml formats, most of which I'll probably never see(i.e. svg).  Drag-and-drop-tags is fun too.

Oh, yeah, and about half of the extensions I used to love (*cough* greasemonkey!) don't work.  And my favorite theme. That kinda stinks.  

Technically, there is a list of new features, if you're interested.  

Personally, I haven't run into any bugs.  I wonder what the big deal is...

Strangely, for some intangible reason, I've become addicted to Fx and surfing the web all over again...

:firefox:
« Last Edit: October 14, 2005, 12:39:50 AM by Tyrantmizar »
Tyrantmizar
- <a href="http://tyrantmizar.blogsome.com/">Check out my blog</a> (shameless plug :P)
- Lord of the Feature Requests / Enhancements Forum - BWAHAHAHAHA!!!!
- Lord of the other one, the [url=http://forums.passwordmaker.o

Offline Eric H. Jung

  • grimholtz
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 3353
Alt` not working in 1.5 beta
« Reply #6 on: October 14, 2005, 01:36:24 AM »
What is "Drag-and-drop-tags"?

Offline Tyrantmizar

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 307
Alt` not working in 1.5 beta
« Reply #7 on: October 15, 2005, 01:29:00 AM »
More like drag-and-reorder.  Click, hold, and move around tabs.  Put them in any order you want!
Tyrantmizar
- <a href="http://tyrantmizar.blogsome.com/">Check out my blog</a> (shameless plug :P)
- Lord of the Feature Requests / Enhancements Forum - BWAHAHAHAHA!!!!
- Lord of the other one, the [url=http://forums.passwordmaker.o

Offline Eric H. Jung

  • grimholtz
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 3353
Alt` not working in 1.5 beta
« Reply #8 on: October 15, 2005, 02:12:17 AM »
oh!  You wrote drag-n-drop tags, not tabs. Now I get it.

Offline Tyrantmizar

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 307
Alt` not working in 1.5 beta
« Reply #9 on: October 15, 2005, 08:32:47 PM »
oops.  silly me. :lol:
Tyrantmizar
- <a href="http://tyrantmizar.blogsome.com/">Check out my blog</a> (shameless plug :P)
- Lord of the Feature Requests / Enhancements Forum - BWAHAHAHAHA!!!!
- Lord of the other one, the [url=http://forums.passwordmaker.o

PasswordMaker Forums

Alt` not working in 1.5 beta
« Reply #9 on: October 15, 2005, 08:32:47 PM »