Author Topic: Using existing password - password incorrect  (Read 4074 times)

Offline fredly

  • Normal Members
  • *
  • Posts: 5
Using existing password - password incorrect
« on: March 08, 2008, 12:53:42 AM »
Hi,
I'm new to PWM and cannot find the mistake I'm making.
I've an account with a website that does not facilitate change of password so, in PWM I created a new group and within that a new account. I went to the website, and using Advanced Auto-populate I filled in the password and the username field.
Auto-populate on the Url tab is also checked.
When I visit the webpage, the username field is not populated, only the password (masked ). But when I enter the username manually, the login is rejected 'invalid username or password'. When I re-enter the password manually, it works ok.
Any suggestions as to what I'm doing wrong would be welcomed.

I did try adding the username field to the Default account and oddly, the username and password fields were then populated but the password was still incorrect. Perhaps I generated a new password by mistake?

Offline Miquel 'Fire' Burns

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1154
  • Programmer
Re: Using existing password - password incorrect
« Reply #1 on: March 08, 2008, 01:39:37 AM »
You checked the URL tag for the correct URL patterns, right?
"I'm not drunk, just sleep deprived."

Offline tanstaafl

  • God Member
  • ******
  • Posts: 1363
Re: Using existing password - password incorrect
« Reply #2 on: March 08, 2008, 02:39:51 AM »
Yeah... it sounds like it is using the Defaults account... which means the pattern you have defined is not matching (or you didn't add a pattern to match on).

Offline fredly

  • Normal Members
  • *
  • Posts: 5
Re: Using existing password - password incorrect
« Reply #3 on: March 08, 2008, 01:12:04 PM »
I seem to have done what you suggest. I've tried it with and without a wildcard problem. I ran it with password displaying in plain text and it is definitely using the generated password rather than the one I entered for the site.
Attached is pic of url dialog.

Thanks for the speedy replies.

Offline tanstaafl

  • God Member
  • ******
  • Posts: 1363
Re: Using existing password - password incorrect
« Reply #4 on: March 08, 2008, 04:15:23 PM »
Did you read the pattern help? That pattern doesn't look right...

Best/most secure is not to use a wildcard at the beginning, so it should be something like this:

http://*.torrents.com/*

Offline fredly

  • Normal Members
  • *
  • Posts: 5
Re: Using existing password - password incorrect
« Reply #5 on: March 08, 2008, 04:55:34 PM »
Working after I corrected pattern.
Thanks very much for your prompt help.

PasswordMaker Forums

Re: Using existing password - password incorrect
« Reply #5 on: March 08, 2008, 04:55:34 PM »

 

anything