anything

Author Topic: FFox 2.0 Bug - sometimes fields not populated  (Read 3193 times)

Offline tanstaafl

  • God Member
  • ******
  • Posts: 1363
FFox 2.0 Bug - sometimes fields not populated
« on: November 30, 2006, 12:36:00 PM »
This is very annoying, but I don't know if this is a FFox 2.0 issue or PM...

Sometimes - seems to be more when I leave a browser open for a while, usually with lots (10+) of tabs open - fields stop being populated. Coolkey and Alt-` work - the correct prompt appears - but when I enter the MPW and hit enter, the fields are simply not populated.

The only way to fix it is to completely quit FFox, then it works fine.

Offline Eric H. Jung

  • grimholtz
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 3353
FFox 2.0 Bug - sometimes fields not populated
« Reply #1 on: November 30, 2006, 03:58:21 PM »
And I assume this is on websites that usually auto-populate just fine? Can you check the Error Console for Javascript errors and post them here? Clear the console before you try auto-populate so any JS errors from websites are erased.

Offline tanstaafl

  • God Member
  • ******
  • Posts: 1363
FFox 2.0 Bug - sometimes fields not populated
« Reply #2 on: November 30, 2006, 04:40:52 PM »
Quote from: Eric H. Jung
And I assume this is on websites that usually auto-populate just fine?
Yep...

Quote
Can you check the Error Console for Javascript errors and post them here? Clear the console before you try auto-populate so any JS errors from websites are erased.
I'll do it next time it happens...

Thanks
« Last Edit: November 30, 2006, 04:41:16 PM by tanstaafl »

PasswordMaker Forums

FFox 2.0 Bug - sometimes fields not populated
« Reply #2 on: November 30, 2006, 04:40:52 PM »